Leestijd 1 — 4 minuten

Podcast De Werkplek – Aflevering 3 Jan Joris Lamers

Deze zomer gaan onze redacteurs op bezoek bij een kunstenaar. En jij luistert mee! Samen met podcaster Luc de Groen maakt Etcetera de podcastreeks De Werkplek. Uit nieuwsgierigheid naar de plek waar makers werken en op ideeën broeden, bezoeken we een atelier, een thuis, een ruimte die inspireert.

Jan Joris Lamers leidt Etcetera-redacteur Sébastien Hendrickx rond in het legendarische archief van spelerscollectief Maatschappij Discordia in Amsterdam.

“Als je een hele lange tijd met dingen bezig bent, dan vraag je je niet af waar de productie begint. Dat weet je eigenlijk niet. En het gaat niet zozeer om het resultaat. Het mag vreemd klinken maar dat is dus echt zo. Dus datgene wat je ziet is een voorlopig resultaat. Een soort aantekening die je hebt gemaakt, en waarmee je iets hebt gesuggereerd.

(Jan Joris Lamers)

(c) Luc De Groen

Je kan de podcast uiteraard ook in je favoriete podcast app vinden.

 

JE LEEST ONZE ARTIKELS GRATIS OMDAT WE GELOVEN IN VRIJE, KWALITATIEVE, INCLUSIEVE KUNSTKRITIEK. ALS WE DAT WILLEN BLIJVEN BIEDEN IN DE TOEKOMST, HEBBEN WE OOK JOUW STEUN NODIG! Steun Etcetera.

multimedia
Leestijd 1 — 4 minuten

#164

01.06.2021

02.09.2021

Sébastien Hendrickx

Sébastien Hendrickx is lid van de kleine redactie van Etcetera, schrijft over podiumkunsten en beeldende kunst, doceert in het KASK en en werkt als dramaturg en podiumkunstenaar.

 

multimedia

NIEUWSBRIEF

Elke dag geven wij het beste van onszelf voor steengoede podiumkunstkritiek.

Wil jij die rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!