© Various Artists

Leestijd 1 — 4 minuten

Lancering herfstnummer tijdens Het TheaterFestival

Marathonperformance CAP for all op 4 september

Etcetera lanceert haar nieuwste nummer met een performance op Het TheaterFestival! De herfsteditie kijkt kritisch naar contra/productiviteit. Doen we met z’n allen veel te veel in podiumkunstenland? Of doen we net te weinig? Tijdens de theaterlockdowns deden we ‘niet niets’, maar wat dan?

CAP for all is een marathonlezing in de inkomhal van De Singel. Tien uur lang lezen we alle titels, makers en bedragen voor van de 6735 projecten die werden gehonoreerd met een culturele activiteitenpremie, een noodsubsidie voor kunst in lockdown. Alles samen goed voor 35 miljoen euro. De lijst vormt een portret van cultuur onder Covid.

 CAP for all is een concept van Various Artists, een artiestencollectief van 24 fictieve kunstenaars opgericht door Trudo Engels.

4 september, 13-23u, inkomhal De Singel tijdens Het TheaterFestival

Livestream via de Facebookpagina’s van Etcetera en Het TheaterFestival. Het event met de livestreamlink kan je hier vinden.

JE LEEST ONZE ARTIKELS GRATIS OMDAT WE GELOVEN IN VRIJE, KWALITATIEVE, INCLUSIEVE KUNSTKRITIEK. ALS WE DAT WILLEN BLIJVEN BIEDEN IN DE TOEKOMST, HEBBEN WE OOK JOUW STEUN NODIG! Steun Etcetera.

agenda
Leestijd 1 — 4 minuten

#165

03.09.2021

30.11.2021

NIEUWSBRIEF

Elke dag geven wij het beste van onszelf voor steengoede podiumkunstkritiek.

Wil jij die rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!