bodies of knowledge, Sarah Vanhee © Luisa Marc

Leestijd 1 — 4 minuten

Wat, hoe en waar willen we leren?

Save the date: lanceringsevent Etcetera 166

Naar aanleiding van het decembernummer over School Maken nodigen Etcetera en RITCS je uit om deel te nemen aan een gesprek (in het Engels) over betekenisvolle leerervaringen. Samen met jou, en onder andere makers Hans Bryssinck en Sarah Vanhee, buigen we ons over de vraag: wat, hoe en waar willen we leren?

De podiumkunstenpraktijk is steeds vaker een plek waar kennisdeling centraal staat, waar onderzocht wordt hoe we leren en wat kennis eigenlijk is. Festivals, kunstenaars en cultuurhuizen stichten alternatieve scholen of organiseren workshops, waarbij experimentele en participatieve leermodellen gehanteerd worden. Verlaten we meer en meer het klassieke kenniscircuit als leermodel? En hoe spelen de opleidingen in op die veranderende (artistieke) praktijk?

Wanneer?

13 december, 19u30

Registreren

Dit is een gratis event, maar registreren via deze link is noodzakelijk. Gezien de huidige Covid-situatie, kunnen we maximum 25 personen toelaten en is een Covid Safe Tickets vereist, onze excuses voor dit ongemak.

Waar?

RITCS, Campus Bottelarij, Delaunoystraat 58, Molenbeek,

4de verdieping via de ijzeren trap op de binnenplaats

gesproken taal: Nederlands en Engels

 

 

JE LEEST ONZE ARTIKELS GRATIS OMDAT WE GELOVEN IN VRIJE, KWALITATIEVE, INCLUSIEVE KUNSTKRITIEK. ALS WE DAT WILLEN BLIJVEN BIEDEN IN DE TOEKOMST, HEBBEN WE OOK JOUW STEUN NODIG! Steun Etcetera.

agenda
Leestijd 1 — 4 minuten

#166

01.12.2021

14.03.2022

NIEUWSBRIEF

Elke dag geven wij het beste van onszelf voor steengoede podiumkunstkritiek.

Wil jij die rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!